ХУНЗА МАСЛО

Формула за здрав и долг живот. Моќна превентива и личен сојузник против најтешките заболувања на денешницата. Маслото содржи: витамин В17, витамини од групата Б, витамини А и Е, линолна и други есенцијални масни киселини.
Go toОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ

Сигурно барем еднаш во својот живот, сте си го поставиле прашањето – Дали и каде грешиме кога станува збор за нашето здравје? Исто така, сигурно дека тоа прашање најчесто си го поставуваат оние кој во еден момент го нарушиле своето здравје…

Go toЗОШТО ХУНЗА МАСЛО ?

ЗОШТО ХУНЗА МАСЛО ?

Ова масло содржи огромен процент на природно создаден Б-17 во својот состав. Б-17 го нарекуваат уште и Амагдалин или Лаетрил, а од она што досега е познато токму тоа е најмоќниот сојузник во борбата против карциномите…

Go toСОСТАВ И КАКО СЕ КОРИСТИ

СОСТАВ И КАКО СЕ КОРИСТИ

Маслото содржи: витамин В17, витамини од групата Б, витамини А и Е, линолна и други есенцијални масни киселини…

Go toНАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ

НАРАЧАЈТЕ ВЕДНАШ

+389 70 392 248

ЗА НАС

Хунза Веда Клуб ДООЕЛ - Скопје, е ексклузивен застапник и узвозник на Хунза маслото од Пакистан, Кралството Хунза на Хималаите
Нашата основна цел е да обезбедиме здрав и долг живот за сите

Сопственикот и основачот на Хунза Веда Клуб, прв пат се качи на Хималаите и ја откри Хунза во 2005 година. Од тогаш траат силните нераскинливи врски на народот од Хунза и кралството семејство од Хунза со народот од Македонија. Светот сеуште за нив знае многу малку, зошто многу малку луѓе во минатото патувале или стигнале до нивната Хималајска оаза. Овие луѓе пленат со нивната енергија, стабилност, со нивната сила на телото и на духот, со нивната филозофија на животот и поглед кон светот. Со нивната искреност и неконтаминираност, со нивната долговечност и просекот на животниот век над 100 години, комуникаијата со нив значи комуницирање со древните мудрости. Нам ни ги доверија тие мудрости, а ние имаме обврска да ја споделуваме понатаму на човештвото.

  • Само на санскрипт на убавиот македонски јазик – ВЕДА значи исто: Види, вовед, воведение ... Во нешто ново, а всушност во нашиот случај, нешто многу старо, вековно, но драгоцено и алхемично. Златните капки од Хунза – екстракт од семките од нивните кајсии е првата но и најважната скапоценост што ја споделија со остатокот од светот преку Македонија.

  • Зошто сама се создаде потребата од разменување на искуства помеѓу корисниците на Хунза златните капки. Нашиот круг секојдневно расте и се шири. Со тоа, ние како Хунза Веда Клуб ја исполнуваме нашата мисија и цел – Ширење и обнародување на заборавените вистини и рецепти: За подобро здравје и подолг и квалитетен живот, се додека трае. Во Хунза велат: “Треба да се умре од старост, а не од болест”, а староста во Хунза доаѓа после 100-та година.

  • Бизнис стабилноста на компанијата, не се должи само на добро воспоставени и докажани организациски правци, туку и на посветениот начин на работа на тимот и грижата за клиентите.

ХУНЗИТЕ РЕКОА ЗА МАСЛОТО

Хунзите веруваат дека Хунза маслото е причината за нивниот здрав и долг живот

Гулам Раза:

Секој ден нанесував на болните места по неколку капки и со масирање, го втријував во кожата. Тоа стана моја редовна постапка и ритуал. По некое време, фала му на Господа, болките почнаа малку по малку да се губат и потполно исчезнаа …
Им порачувам на нашите Македонци да го употребуваат колку сакаат, бидејќи употребата на Хунза маслото нема несакани ефекти.

Зумбула

Користејќи го секојдневно маслото од семки од кајсии, вие имате моќен сојузник против многу болести, а особено против ракот.
Хунза маслото е благослов. Прифатете го овој подарок, испратен од луѓето од Хунза.

Хабиби:

Хунза маслото од кајсија, ние го сметаме за благослов! Маслото е одговорот за нашето добро здравје и долг живот.
Хунза маслото од кајсија, ние го сметаме за благослов! Маслото е одговорот за нашето добро здравје и долг живот. Затоа Ви го испраќаме! Да стане дел и од вашите животи.

Ајнулах:

Една од најдобрите работи кога го употребувате маслото од кајсија е тоа што никогаш нема да ви треба лекар!
Ние Хунзите ретко се разболуваме, бидејќи го користиме секојдневно. Сметаме дека е ДАР од природата, а ние го правиме на истиот начин со векови …

КРАЛСТВОТО ХУНЗА

На покривот на светот !!!

КОНТАКТ

За сите подетални информации и прашања испратете e-mail. Ние секогаш сме во очекување на вашите мислења, предлози, прашања, пофалби или критики. Ние сме секогаш среќни кога ги читаме и одговараме на вашите пораки што е можно поскоро.