Во секое време можете да нарачате Хунза Масло на нашиот телефонски број: +389 075 404 091 +389 071 950 555 hunzaoil@gmail.com

Стапи во контакт со нас

Контактирај

За сите подетални информации и прашања испратете е-маил. Cекогаш сме во очекување на вашите мислења, предлози, прашања, пофалби или критики. Со задоволство ќе ги читаме и ќе одговoриме на вашите пораки што е можно поскоро.

Адреса

Хунза Веда клуб d.o.o.e.l.
Шидска бр.18,
1060 Ѓорче Петров, Скопје
Република Македонија

Телефон

+389 075 404 091
+389 071 950 555

Hunza Veda Club dooel