December 4, 2015

Хунза маслото во медиумите

 

Интервју со Марина Дојчиновска: И Клеопатра користела масло од семки од кајсии!!!

Прочитај повеќе

 

Во Хунза го викаат HANI – E – DELL ( Сончеви капки )

Сончевите капки, односно маслото од семки од кајсија, се одговорот за виталноста и долговечноста на хималајскиот народ од малото кралство Хунза. Македонците знаат за нив од …

Прочитај повеќе

 

HunzaApricot Kernel Oil – Масло од семки од Хималајски кајсии

-100. чист ектракт без никакви додатоци

-100. органски продукт

-200 х Б-17 повеке од било кој друг извор

Прочитај повеќе

 

НЕЗНААТ ЗА РАК, ЖИВЕАТ 100 ГОДИНИ – ЕВЕ ЗОШТО ОВА ПЛЕМЕ Е ИМУНО НА КАНЦЕР

Добро познато е дека „модерниот“ човек е поизложен на ракот отколку „примитивните“ култури, а племето Хунза е доказ за ова. Ова е старо племе кое живее …

Прочитај повеќе

 

Вистината за долго чуваната тајна за лекувањето на ракот

Погледнете ја вистината за едно откритие, чувано во тајност, за лековитите својства на витамин В17, нарекуван уште – лаетрил или амигдалин…

Прочитај повеќе

 

ЛУЃЕТО ОД ОВА ПЛЕМЕ ЖИВЕАТ НАД 100 ГОДИНИ И НЕ ЗНААТ ЗА РАКОТ

Во природата постојат бројни билки и лекови за кои се знае дека го лекуваат ракот, како и други тешки болести, но медицината упорно ги игнорира. Еден од овие лекови …

Прочитај повеќе

 

Членовите на ова племе не знаат што е рак!

Леатрилот, кој се нарекува и витамин Б17 е еден од бројните лекови кои го лекуваат ракот но медицината упорно ги игнорира. Тој не е единствен, во природата постојат огромен број билки …

Прочитај повеќе

 

Благодарение на кајсиите, Хунзите живеат над 100 години

Вообичаено е за Хунзите да изедат помеѓу 30-50 семки од кајсии како ужина после ручек…

Прочитај повеќе

 

Овошје кое сите во Македонија го јадеме е тајната за долговечноста на Хунзите

Народот на Хунзите живее  на планините во северен Пакистан. Ги има околу 87 000, а посебни се по тоа што живеат просечно сто години, но многумина од нив без проблем доживуваат и 120…

Прочитај повеќе