Во секое време можете да нарачате Хунза Масло на нашиот телефонски број: +389 075 404 091 +389 071 950 555 hunzaoil@gmail.com
 

За нас

 

 

Ширење и

запознавање

– воведение

во

драгоцените

древни

рецептури

кои

опстојуваат

со векови

Хунза Веда Клуб

е ексклузивен застапник и узвозник на Хунза маслото од Пакистан, Кралството Хунза на Хималаите

Сопственикот и основачот на Хунза Веда Клуб, прв пат се качи на Хималаите и ја откри Хунза во 2005 година. Од тогаш траат силните нераскинливи врски на народот од Хунза и кралството семејство од Хунза со народот од Македонија. Светот сеуште за нив знае многу малку, зошто многу малку луѓе во минатото патувале или стигнале до нивната Хималајска оаза. Овие луѓе пленат со нивната енергија, стабилност, со нивната сила на телото и на духот, со нивната филозофија на животот и поглед кон светот…

ЗОШТО ВЕДА?

Само на санскрипт на убавиот македонски јазик – ВЕДА значи исто: Види, вовед, воведение … Во нешто ново, а всушност во нашиот случај, нешто многу старо, вековно, но драгоцено…

ЗОШТО КЛУБ?

Зошто сама се создаде потребата од разменување на искуства помеѓу корисниците на Хунза златните капки. Нашиот круг секојдневно расте и се шири. Со тоа, ние како Хунза Веда Клуб…

СИГУНОСТ

Бизнис стабилноста на компанијата, не се должи само на добро воспоставени и докажани организациски правци, туку и на посветениот начин на работа на тимот и грижата за клиентите..

Сопственикот и основачот на Хунза Веда Клуб, прв пат се качи на Хималаите и ја откри Хунза во 2005 година. Од тогаш траат силните нераскинливи врски на народот од Хунза и кралството семејство од Хунза со народот од Македонија. Светот сеуште за нив знае многу малку, зошто многу малку луѓе во минатото патувале или стигнале до нивната Хималајска оаза. Овие луѓе пленат со нивната енергија, стабилност, со нивната сила на телото и на духот, со нивната филозофија на животот и поглед кон светот. Со нивната искреност и неконтаминираност, со нивната долговечност и просекот на животниот век над 100 години, комуникаијата со нив значи комуницирање со древните мудрости. Нам ни ги доверија тие мудрости, а ние имаме обврска да ја споделуваме понатаму на човештвото.

ЗОШТО ВЕДА ?
Само на санскрипт на убавиот македонски јазик – ВЕДА значи исто: Види, вовед, воведение … Во нешто ново, а всушност во нашиот случај, нешто многу старо, вековно, но драгоцено и алхемично. Златните капки од Хунза – екстракт од семките од нивните кајсии е првата но и најважната скапоценост што ја споделија со остатокот од светот преку Македонија.
ЗОШТО КЛУБ ?
Зошто сама се создаде потребата од разменување на искуства помеѓу корисниците на Хунза златните капки. Нашиот круг секојдневно расте и се шири. Со тоа, ние како Хунза Веда Клуб ја исполнуваме нашата мисија и цел – Ширење и обнародување на заборавените вистини и рецепти: За подобро здравје и подолг и квалитетен живот, се додека трае. Во Хунза велат: “Треба да се умре од старост, а не од болест”, а староста во Хунза доаѓа после 100-та година.
Сигурност
Бизнис стабилноста на компанијата, не се должи само на добро воспоставени и докажани организациски правци, туку и на посветениот начин на работа на тимот и грижата за клиентите.
Партнерство

Ние се стремиме кон остварување на широка соработка со дистрибутивни компании, веледрогерии, аптеки и здравствени установи, за што подобар, посигурен и побрз пат на производот, до рацете на купувачот, но и за што подобро советување за Хунза маслото. Ние се стремиме секогаш на правилен начин да ги одбираме нашите соработници, затоа што нашите напори се насочени кон исполнување и надминување на очекувањата на нашите клиенти.

Доколку сакате да соработувате со нас контактирајте не на:

import-export@hunzaoil.com

marketing@hunzaoil.com

 

Контакт

За сите подетални информации и прашања испратете e-mail. Ние секогаш сме во очекување на вашите мислења, предлози, прашања, пофалби или критики. Ние сме секогаш среќни кога ги читаме и одговараме на вашите пораки што е можно поскоро.